NLP Coaching

"Ik wilde als coach voor mezelf aan de slag en durfde dit niet, terwijl ik al 5 jaar geschoold ben als NLP coach. Maar koos steeds de veilige weg om via een werkgever mijn vak uit te oefenen. De NLP Practitioner training heb ik als een heerlijke reis ervaren die mij dichter heeft gebracht bij wie ik ben en wat ik wil in mijn verdere loopbaan. Door de opleiding heb ik heel veel rust en zelfvertrouwen gekregen. Rust tijdens het aangaan van uitdagingen en vertrouwen dat ik alle kennis die ik nodig heb in mijn onderbewuste heb opgeslagen klaar om op het juiste moment toe te passen."

NLP Practitioner is meer dan een NLP opleiding


Wist je dat 95% van ons gedrag wordt bepaald door onbewuste patronen en gewoontes? Met NLP breng je onbewuste en vastgeroeste patronen in kaart. Of het nu gaat om je communicatie met anderen, negatieve denkpatronen, zelf-saboterend gedrag of het bereiken van je doelen. Vervolgens ze je mentale technieken in om je patronen te veranderen.

NLP coaching gaat over het heractiveren van reeds aanwezige hulpbronnen in het systeem van de cliënt. Hulpbronnen als zelfvertrouwen, kracht, innerlijke rust of mentale balans. De mental coach of NLP life coach is een expert op het gebied van persoonlijk groei en verandering. Enerzijds voor het wegnemen van onbewuste blokkades, zoals disfunctionele gedachten, beperkende overtuigingen of negatieve emoties. Anderzijds voor het bereiken van doelen, vergroten van zelfvertrouwen en het ontwikkelen van positieve emoties. Om uiteindelijk de persoon te kunnen zien wie je wilt zijn en je authentieke zelf te ervaren.