Ted Groot


Welkom op mijn website.

Het is geweldig om te leren hoe snel en goed je mensen kan helpen door een professionele massage. Mensen laten merken dat ze je massage echt waarderen, het geeft je als masseur en behandelaar, Touch for Health, veel voldoening en zelfvertrouwen.

Door deze positieve ervaringen met massage heb ik besloten om in 2001 te starten met de door de V.O.S erkende beroepsopleiding voor Sportmassage/Sportverzorging, met het doel om uiteindelijk professioneel Sport - en Ontspanningsmasseur te worden.

Dit is hét adres om balans te krijgen én te houden d.m.v. Een stevige sportmassage, relaxte ontspanningsmassage, stoelmassage, Cupping, een coaching gesprek, Touch for Health (kinesiologie). Zowel in mijn praktijk in Alkmaar, als bij jou thuis op afspraak, overdag en in de avonduren.


 

Mijn opleiding Sport - en Ontspanningsmassage heb ik bij het V.O.S (Vereniging Opleidingsinstituten Sportmassage) gevolgd.


 

GUN JEZELF OOK JOUW (ONTSPANNINGS)MOMENT
BEL ME SNEL VOOR EEN AFSPRAAK!


06-36448844